ZGJIDHJA MË E MIRË PËR TRANSPORT CILËSORË

Rreth nesh MAJANCA LOGISTICS?

MAJANCA LOGISTICS  Shkup gjatë funksionimit profesional të kompanisë, për 18 vite me radhë, realizon me sukses zhvillimin e saj dhe vazhdon me hapa të sigurt në ushtrimin e biznesit.

Për momentin kompania ka 24 kamionë, me të cilët vazhdimisht mundëson transport përmbledhës dhe të përgjithshëm në relacion Turqi – Maqedoni – Kosovë, por edhe në relacione të tjera në Ballkan dhe Evropë, në bashkëpunim me partnerët e kompanisë.

Majanca Logistics

Shërbimet tona

Majanca Logistics është tashmë një lider në aktivitetin e saj në Evropë, Turqi, Maqedoni dhe në të gjithë Ballkanin.Magazinimi, Transporti dhe Shpedicioni janë shërbimet kryesore të kompanisë sonë.

RELACIONET

europeflag-300x200

Evropë

Në të gjithë Evropën

balkanfoto-300x200

Balkan

Në të gjithë Ballkanin

1280px-Flag_of_Turkey-300x200

Turqi

Në të gjithë Turqinë

majancatruck
na ndiq në Instagram

Galeria