LOKACIONI

Maqedonia e Veriut

Rruga: Rr. 1551 nr. 10, Zona Industriale Vizbegovo, Shkup 1000

  info@majancalogistics.mk
  +389 2 255 0510

NA KONTAKTONI

A keni pyetje se si mund ta ndihmojmë kompaninë tuaj? Na dërgoni një email dhe së shpejti do të përgjigjemi.

Na dërgoni një mesazh