НАЈДОБРО РЕШЕНИЕ ЗА ЗБИРЕН ТРАНСПОРТ

За нас MAJANCA LOGISTICS?

Мајанца логистикс Скопје, во своето 18 годишно професионално работење, успешно го остварува својот развој и со сигурни чекори се движи во бизнисот.

Компанијата во моментот располага со 24 товарни возила, кои постојано вршат збирен и целосен транспорт на релацијата Турција – Македонија – Косово, како и на релации низ Бaлкан и Европа, во соработка со своите деловни партнери.

Нашите

Услуги

Мајанца Логистикс веќе е лидер во неговата дејност  во Европа, Турција, Македонија и во низ цел Балкан.

Складирање, Транспорт и Шпедиција се главните услуги на нашата компанија.

РЕЛАЦИИ

europeflag-300x200

Европа

Низ цела Европа

balkanfoto-300x200

Балкан

Низ цел Балкан

1280px-Flag_of_Turkey-300x200

Турција

Низ цела Турција

majancatruck
следете нè Instagram

Галерија