ЛОКАЦИЈА

Северна Македонија

Ул. 1551 бр. 10,
Индустриска зона Визбегово, Скопје 1000

  info@majancalogistics.mk
  +389 2 255 0510

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Дали имате прашања за тоа како можеме да и помогнеме на вашата компанија? Испратете ни е-пошта и наскоро ќе стапиме во контакт.

Испратете ни порака

    google-maps

    Ул. 1551 бр. 10,
    Индустриска зона Визбегово, Скопје
    1000 Северна Македонија